Menu Sluiten

TEJO-HUIS – INLOOPHUIS VOOR JONGEREN IN DEURNE

Het TEJO-huis in Deurne is een laagdrempelig inloophuis voor jongeren in Deurne dat september 2021 officieel van start gaat. Het TEJO-huis is een inwonersinitiatief dat door vrijwilligers is opgezet en wordt gerund. Ook gewoonzo heeft op vrijwillige basis haar maatschappelijk steentje bijgedragen en een, op jongeren gericht, interieurontwerp gemaakt. Behalve het ontwerp hebben we ook het meubilair besteld, alles geplaatst en de styling verzorgd.

Uitgangspunt van het ontwerp was om een ruimte te creëren met een huiselijke sfeer waar jongeren zich op hun gemak voelen. Bij binnenkomst sta je meteen in de keuken; een paar uitnodigende barkrukken zorgen voor een prettige ontvangst en ongedwongen sfeer. De gezellige woonkamer, met leren bank, poefjes en hangstoelen, is een fijne plek om even te chillen. Verder zijn de drie spreekkamers op een informele manier ingericht zodat de ruimtes voor jongeren aangenaam en comfortabel aanvoelen.