Menu Sluiten

Verbouwing woonhuis in Deurne

Een bestaand huis helemaal verbouwen tot een comfortabele, energiezuinige woning was de wens van deze opdrachtgever. Gewoonzo is vanaf het begin betrokken geweest bij alle besluiten die genomen moesten worden. Dit betrof de indeling van de ruimtes, materiaalkeuzes voor alle onderdelen, moodboards, een compleet lichtplan, meubilair, stoffering en de styling. Omdat alles vernieuwd werd kon gewoonzo de eenheid in het hele interieur bewaken, wat de bewoners een enorme gemoedsrust gaf.

Het materiaal- en kleurenplan werd doorgetrokken in de hele woning. De vloeren werden in maar twee verschillende materialen en kleuren gekozen.

Voor de wanden in de woonkamer werd gekozen voor behang ipv verf om meer luxe te ervaren.

Omdat gewoonzo vanaf de start mee heeft kunnen denken en adviseren is het een uiterst comfortabel woonhuis geworden met een luxe en tegelijkertijd serene uitstraling. Een overzichtelijk huis voorzien van alle comfort waar de bewoners naar op zoek waren. 

 

Merken:

Zitbank: Axel van Montis

Aanrechtblad van Neolith

Ovale eettafel Orfis van Metaform, keramiek kleur 209 Corten

Eetkamerfauteuils van Nevio van Musterring

Lampen van Hay: Sinker