Menu Sluiten

Woningbouwvereniging Bergopwaarts te Deurne

De woningbouwvereniging van Deurne is gevestigd in een modern pand en gebruikt hiervan de eerste twee verdiepingen. De ontvangsthal beneden is enkele jaren terug gemoderniseerd en het is hoog tijd voor de restyling van de tweede verdieping waar de gebruiksruimte van het personeel gevestigd is. Deze ruimte wordt gebruikt als kantine maar doet ook regelmatig dienst als vergader- en presentatieruimte.

Gewoonzo creƫerde een interieurontwerp voor deze personeelsruimte, uiteraard rekening houdend met zowel de wensen en eisen van de gebruikers alsmede het beschikbare budget.

Het kleurenpalet en vormgeving van de eerder gerestylde begane grond werd doelbewust doorgezet naar de eerste verdieping om eenheid in het pand te realiseren.

Het keukengedeelte werd compleet vernieuwd en voorzien van een nieuwe indeling. Een centraal keukeneiland werd geplaatst, waardoor er veel meer bewegingsruimte werd gecreƫerd en het keukengedeelte bij de rest van de ruimte integreerde. De keuken is uitgevoerd met vergrijsd blauwe keukenfronten gecombineerd met blank houten werkbladen en zwarte grepen. Een zwart stalen rek met groene beplanting boven het eiland maakt het helemaal van nu.

Tafels in verschillende formaten en hoogte zorgen voor een dynamische invulling van de ruimte. Het resultaat is een eigentijdse gezellige personeelsruimte waar men kan vergaderen en lunchen in een informele setting.