Menu Sluiten

woonhuis in deurne

De bewoners van dit huis waren nog maar net naar deze (kleinere) woning verhuisd toen ze al snel tot de conclusie kwamen dat hun meubilair vervangen ‘moest’ worden. Het bestaande meubilair was moeilijk in deze kleinere woning te plaatsen. Daarbij wilden ze een verandering van interieurstijl, namelijk een sfeervolle woonkamer, maar wel met een stoere uitstraling.

Zelf hadden de bewoners al een paar aankopen gedaan maar het lukte niet om tot een goede indeling van de ruimte te komen. Dus een nieuwe verdeling van de ruimte was heel ook heel welkom. 

Gewoonzo heeft daarom een ontwerp gemaakt waarbij de ruimte optimaal werd ingedeeld. De eettafel werd gecombineerd met een zitbank die doorloopt in een tv-meubel. Dit maatwerkmeubel creëert een veel rustiger beeld dan losse meubels naast elkaar. Ook bleef er met deze opstelling voldoende ruimte over voor een royale hoekbank.

De zithoek werd voorzien van een rond vloerkleed dat de  rechte lijnen doorbreekt en de zithoek meteen een stuk comfortabeler en vriendelijker maakt. Een groot kunstwerk, geprint op zeildoek, geeft kleur aan het geheel. Zo zie je dat in een kleinere ruimte enkele grote meubels een uitstekende oplossing zijn. Over het algemeen een veel betere oplossing dan veel kleine meubelstukken bij elkaar. Het geheel heeft op alle gebied samenhang en alle nodige functies hebben een plek gekregen.

Merken o.a. Be Pure (bank Rodeo).