Menu Sluiten

project kwinteS woonzorg veenendaal

Kwintes heeft gewoonzo benaderd voor het interieur van een woonzorg centrum voor jongvolwassenen met ASS (autisme).
De opdracht was om een aantal groepsruimtes, kantoren en een dakterras in te richten. Als inspiratie zijn wij uitgegaan van de kernwoorden STRUCTUUR en NATUUR, belangrijke waarden voor deze doelgroep.
Bij woonzorg heeft iedere woongroep zijn eigen kleur/natuurthema gekregen om bij te dragen aan herkenbaarheid en een eigen plek.

Tijdens het uitwerken van de opdracht is steeds ons uitgangspunt geweest om de bewoner centraal te stellen. Extra aandacht hebben wij geschonken aan oplossingen voor akoestiek en kleur-en materiaalgebruik. Rustige, effen tinten en natuurlijke materialen vormden de basis. Alles wel met een jeugdige uitstraling.

Naast het ontwerp heeft gewoonzo ook de volledige uitvoering en levering gecoördineerd.