Menu Sluiten

Jarentwintig-woning in Deurne

Na aankoop van een prachtige jarentwintig-woning hebben de bewoners gewoonzo benaderd voor het  interieurontwerp.

Het grootste gedeelte van dit huis is aangepakt en gestript maar met respect voor de originele elementen. Het huis was al voorzien van een moderne aanbouw; deze is eigentijds ingericht met enkele oude elementen waardoor er een verbinding ontstaat met het oude gedeelte.

De haardkamer heeft een heel intieme sfeer gekregen door niet alleen te kiezen voor donker behang maar ook het plafond in een bijpassende donkere tint te schilderen. Een okerkleurige velvet bank en een luxe hoogpolig vloerkleed van Carpetsign geeft deze ruimte warmte. Twee leren fauteuils van Leolux staan garant voor uren zitplezier bij de open haard.

De nieuwe woonkamer en de woonkeuken is ingericht met warme tinten en natuurlijke materialen voor een behaaglijk gevoel. Cognackleurige eetkamerstoelen van Montis passen perfect bij de koperen verlichting.

De leefkeuken heeft een lichte moderne uitstraling met eiken en hoogglanswit. Boven de eettafel mooie hanglampen van Secto Design. Aan de wand DockFourpanelen voor een persoonlijke touch.

Merken: Arco, Leolux, Bepure, Flos, Carpetsign, Movani, Secto Design, Dock Four